top of page
Search

Това не е КРАЯТ - Джони Енлоу

Пророчески Бюлетин – Джони Енлоу, Нашвил, Тенеси

March 16, 2020

Независимо какво се случва през следващите няколко часове и дни, нека запазим спокойствие. Това не е „краят“, а само краят на света такъв, какъвто го познаваме. Това не е началото на „Голямата скръб“, а началото на жестока скръб за покварения „елит“.

Това не е идването на Христос, за да ни заведе у дома, а Неговото идване, за да осъди ширещото се зло и да утвърди онези, които са Негови, както и Неговия план. Не само че това не е краят, но това е едва началото на века на Неговото Царство.

В този век Църквата ще научи, че Царят и Неговото Царство са едно. Не става въпрос за вечна сигурност, а за това да приемаме и демонстрираме Неговия начин на вършене на нещата във всяка сфера или планина на влияние в обществото. Ние все още не сме достигнали възрастта на двегодишни в това поръчение.

Църквата е била в период на „застой“, опитвайки се да напусне планетата преди да сме демонстрирали Царството. Ние сме си мислили, че да кажем на хората за Царя е достатъчно, но Царят е неделим от Неговото Царство. “Първо търсете Божието Царство...“

Ако би ви помогнало да прочетете моите пророчества през последните две и повече години, направете го. В тях се дава Божията гледна точка и надежда. Това, за което съм говорил, се случва. Светът няма повече да бъде същият и тази промяна е за добро.

Да, вирусът е реален - макар и доста преувеличен – и следователно страхът е още по-реален. Разберете, че става дума за една много по-дългосрочна реалност, в която Аман бива обесен на бесилката, която сам е направил.

Приведете всяка мисъл в покорство и растете във вашето доверие в Бога и в това, което Той прави.

Вашите деца, техните деца, и децата на децата ви ще се връщат назад към тези дни като дните, които са им дали нова реалност и нова надежда. Помислете днес каква история за лично насърчение бихте искали да изявите, за да можете да я предадете на тях. Какъвто и моментен удар да претърпи вашият бизнес, портфолио или истинското ви финансово състояние в това време, това ще изглежда напълно незначително. Финансовата система ще бъде изцяло променена, но в същото време ще се разкрие един уникален план, който ще е брилянтен. Той няма да може да се определя по индекса на „Дау Джоунс“. Той ще позволи да има напредък, който не просто изниква от пепелта на огромната загуба.

Тези, които трупат богатства няма да бъдат възнаградени, а тези, които са добри настойници. Възползвайте се от дните на несигурност да затвърдите своето доверие във Всевишния, който присъства и е с нас във всичко това. Съществуват определени „мускули“ на Царството, които могат да се усилят само в сезон като този. Не подминавайте този тест, колкото и кратък да е.

Предстои да се отворят много нови врати на възможности за всеки. Предстои да се разкрият методи за лечение на почти всяка болест позната на човечеството. И в двата случая е имало престъпно възпиране от мнозина, които ще бъдат съдени в настоящото време.

Междувременно, показвайте благост и щедрост към ближните си. Апокалиптичните филми показват как хората се отвръщат един от друг във време на изпитание. Нека да им докажем, че грешат.

Нека покажем на света и един на друг истинската си същност – любов, благост, безгрижна надежда, щедрост и мир. Най-доброто тепърва предстои!

Автор: Johnny Enlow

Превод: Краси Славова








3 views0 comments
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2022  Bulgarian Church River Of Life London | All Rights Reserved

bottom of page